2012. február 25., szombat

Dragonball – Evolúció – Z kiadás - Jelenlegi ára: 1 090 Ft

Tökéletes állapotban lévő, egyszer lejátszott DVD, karcmentes lemez!
Magyar szinkronnal és felirattal.
 
 
 
Dragonball – Evolúció – Z kiadás
Dragonball Evolution (USA/Hongkong - 2009)
 
Műfaj:
akció, fantasy
 
Rendezte:
James Wong
 
Szereplők:
Justin Chatwin, James Marsters, Jamie Chung, Emmy Rossum, Chow Yun-Fat, Joon Park, Eriko Tamura, Randall Duk Kim, Ernie Hudson, Texas Battle
 
Tartalom:
Minden idők legsikeresebb japán manga sorozata élő szereplőkkel, szemkápráztató látvánnyal és nagy bunyókkal születik új életre. Egy ifjú harcos kénytelen nagy útra és még nagyobb kalandra vállalkozni, hogy bosszút álljon szeretett nagyapjáért, és megtudja, mit tartogat számára a sors... de közben az egész világot is meg kell mentenie a sötétség uraitól.
Goku, a szelíd és békés srác, titokzatos sárkánygömböt kap a 18. születésnapjára. A világon összesen hét ilyen gömb létezik: aki mindet megszerzi, az legyőzhetetlenné válik.
Piccolo, a gonosz hadúr kiszabadul örök rabságából, és a gömbök nyomába veti magát. Gokunak minden harci tudását össze kell szednie, és segítőtársakat kell szereznie, hogy megakadályozza Piccolót gonosz terve végrehajtásában.
Az akciókban és speciális trükkökben gazdag másfél óra extrákkal kibővített Z kiadása életre kelti a legendát: és akkorát szól, amekkorát korábban még soha!
 
EXTRÁK:
Kimaradt jelenetek - választható kommentárral
Kisfilm - Goku edzésterve
Videóklip - Brian Anthony - Worked Up
Bakiparádé
Kisfilm - A Fox Movie Channel kisfilmjei


Jelenlegi ára: 1 090 Ft

Az aukció vége: 2012-03-14 03:05
. Dragonball – Evolúció – Z kiadás - Jelenlegi ára: 1 090 Ft