2012. január 25., szerda

mosódió 500g - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Egy teljesen természetes, bőr- és környezetbarát növényi mosószer. A szappanfa-félék családjába tartozó Sapindus mukorossi termése (ennek a fajtának a legmagasabb a saponin tartalma), melynek természetes élőhelye India, Indonézia, Nepál és más Délkelet-Ázsiai országok, ahol évszázadok óta termesztik és használják mosáshoz. A dióhéjban lévő anyag, a saponin, egy kitűnő mosóerővel rendelkező természetes szappan, ami víz hatására enyhén habzani kezd és kioldódik a mosódió héjából. Ezt a kb. 2 cm átmérőjű dióhéjat használjuk mosószerként.
Környezetbarát
A mosódió egy természetes növényi mosószer. Nem tartalmaz semmilyen káros vagy környezetszennyező anyagot, és 100%-ban lebomlik. Használata nem szennyezi a természetet, hiszen a környezetkímélő mosással megóvjuk vizeinket is, és nem terheljük azt különböző vegyszerekkel. A mosódió fákon terem, ami oxigént termel, így nemcsak felhasználásában, de „ előállításában” is rendkívül környezetbarát.
Bőrbarát
A mosódió különösen bőrbarát. Csecsemők, kisgyermekek, érzékeny bőrűek és allergiások, vagy bőrbetegségben (Neurodermitis, ekcéma, pikkelysömör) szenvedők számára is kitűnő mosószer, mivel nem tartalmaz semmilyen káros vagy allergiakeltő anyagot. Használatával lemondhatunk a környezetszennyező, allergizáló és bőrirritációt okozó anyagokat tartalmazó vegyszeres mosásról.
 
Pénztárca-barát
A mosódió kitűnő választás azok számára is, akik csökkenteni szeretnék a mosással járó egyre növekvő költségeket, hiszen a mosódióval való mosás rendkívül gazdaságos, és sokkal olcsóbb, mint a vegyszeres mosás. Egy adag (6-8 darab) mosódióval legalább 2-3-szor moshatunk, így fél kilónyi mosódió-héj akár 100-110 mosáshoz is elég, ez heti 4 mosás esetén fél évre elegendő!


Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 10:18
. mosódió 500g - Jelenlegi ára: 1 300 Ft