2011. december 26., hétfő

Peg Perego Venizia - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Peg Perego Venezia sötétkék színű babakocsi. Használt, de jó állapotú.
- Újszülött kortól használható 15 kg-ig. Az ülőrész vízszintesig dönthető, több fokozatban állítható. - Két irányba állítható tolókar, a menetirány egyszerűen változtatható. Amíg pici a baba láthatod , utána pedig ha már ő szeretne nézelődni csak átfordítod a menetirányt. Napos időben is nagyon hasznos tud lenni, hogy megváltoztathatod a babakocsi menetirányát. 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik.
- Tolókar magassága állítható. Kifejezetten előnyös magasabb anyukák számára. - Tető több fokozatban állítható, kupolásból nyári tetővé alakítható. A kupola levehető, összecipzározható (télisíthető). - Karfa a gyermek előtt meghosszabbítható, így a játékok nem potyognak ki a babakocsiból.
- Lábtartó 2 fokozatban állítható. - Lábzsák patenttal rögzíthető. - Huzat levehető, 30 fokon mosható. Huzat anyaga: pamut és poliészter. - Lapra alakúra egyszerűen összecsukható, önmagában megáll. - Könnyű, strapabíró alumínium váz. Súlya: kb. 10 kg. - Kerekek közepes méretűek. Mind a 4 kerék bolygósítható, fékezhető. Sajnos a használat miatt a kerekek némelyike megkopott, ez a képeken is látható. - Nagyméretű, állítható bevásárló kosara van. - Egyszerűen kezelhető. A baba fejlődésének minden szakaszában kihasználható. - Tartozék: lábzsák, melynek mintája megegyezik a babakocsi huzatával sárga csillagos mintájú. Hibája hogy a tetőrésznél belül a kisfiam leszedte az anyagot, de ez a használatot nem befolyásolja. Régebbi típus aranyos űrhajós macikákkal.
Banki adatok: OTP 11773119-08705228; Marosvölgyi Mónika


Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 11:12
. Peg Perego Venizia - Jelenlegi ára: 25 000 Ft