2011. október 24., hétfő

F.E.A.R GOLD EDITION 2 játék 1ben - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Mindig is vágytál arra, hogy F. É. L. J., de valahogy sohasem jutottál el odáig, hogy ezt egy videójáték megvásárlásával tedd meg? Most itt a remek alkalom, a Blood sorozattal kultikus státuszba emelkedett Monolith legújabb akciós csomagjában.
A F. E. A. R. Gold változata nevéhez méltóan csillog, mint az arany, hiszen tartalmazza a több "év játéka" díjas alapváltozatot, az Extraction Point küldetéslemezt, valamint egy „ rendezői változatot” az eredeti játékból, amelyből megtudhatjuk, hogyan készült el ez a sokak szívét és lelkét rabul ejtő csodálatos akciójáték. Egy gyors körbetelefonálás után az is kiderült azonban, hogy egyelőre itthon nem sok esély lesz a beszerzésére – de ez gondolom mellékes, mire idáig eljutottatok a híremmel, már a fanatikusok minden bizonnyal vadul E-bay-eznek, hiszen a remek csomag hamarosan az üzletek polcaira kerül odakint.
Légy te a főszereplője a saját akció-horror mozifilmednek!
Elit katona vagy, akit a legszokatlanabb, legmegrázóbb helyzetekbe képeztek ki. A titkos F. E. A. R. csapat tagjaként feladatod senki más által meg nem oldható paranormális problémák kezelése. Merülj el ebben az izgalmas és félelmetes horror-történetben, melyet saját szemszögedből élhetsz át, és tapasztald meg, mire képes ez a szemed előtt megelevenedett természetfeletti hatalom. A csomag tartalmazza az eredeti F. E. A. R. játékot és az Extraction Point kiegészítőt.
A kiváló grafika garantálja a mozis élményt.
Mindig lesznek váratlan események az alkalmazkodó mesterséges intelligenciának köszönhetően.
A frenetikus többjátékos módban egyszerre 16 játékos törhet egymás életére.
Ellenséged legnagyobb bánatára arzenálod vadonatúj fegyverekkel bővült az Extraction Point kiegészítőben.
A(z) F. E. A. R. - Gold Edition (PC DVD) Könyv szerzője .


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-18 07:53
. F.E.A.R GOLD EDITION 2 játék 1ben - Jelenlegi ára: 1 000 Ft